Cum cumpăr?

Cerințe tehnice

Pentru folosirea acestui serviciu este necesar ca browserul pe care îl folosiți să accepte cookie-uri și Javascript să fie activat.

 

Înregistrare

Pentru plasarea comenzilor vă invităm să vă înregistrați folosind formularul de pe site. Înregistrarea se poate efectua apăsând butonul "Contul meu" din partea de sus a site-ului sau direct din coșul de cumpăraturi. După înregistrare veți avea posibilitatea sa va autentificați prin introducerea adresei de e-mail și a parolei. Apoi puteți continua procesul de cumpărare apăsând butonul "Platește".

În mod implicit vom folosi adresa introdusă în cadrul înregistrarii ca adresă pentru livrarea si facturarea produselor. Pentru a modifica oricare dintre aceste adrese se pot folosi butoanele "Actualizare" sub adrese.

 

Coșul de cumparaturi

V-ați hotărât asupra unui produs? Adaugați-l în coș! Pentru a vizualiza produsele selectate apăsați pe "Coș". Dacă doriți să mai adăugați ceva in coș folosiți butonul "Inapoi la magazin". Dacă apăsați butonul "Înainte" veți putea vedea adresa de livrare si cea de facturare.  Dupa verificarea adreselor apasati butonul "Înainte".

 

Alegerea curierului

În cadrul acestui pas aveți posibilitatea de a alege dintre unul dintre curierii agreeați de către noi. De asemenea veți putea vedea care va fi prețul transportului. După alegerea curierului vă invitam sa citiți termenii și condițiile de folosire a acestui magazin online. Pentru a avansa bifati "Sunt de acord cu termenii serviciului si aderez neconditionat" și apasati "Înainte".

Mai multe informații despre livrarea comenzilor

Modalități de plată

Cele două modalitați de plată suportate momentan sunt Paypal si Plata ramburs. După alegerea unei modalități de plată apasați butonul "Confirm comanda". Din acest moment personalul nostru a preluat comanda iar dumneavoastra veți fi notificat prin e-mail despre parcursul acesteia.

 AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Suntem prezenti pe:

Periutededinti.ro pe Twitter Periutededinti.ro pe Facebook Periutededinti.ro pe YouTube