Care sunt beneficiile folosirii unei periute de dinti Radius?

 • Peri foarte subtiri ce curata eficient spatiile interdentare (spatiile dintre dinti si gingii), acolo unde se formeaza placa si inflamatiile.
 • Peri foarte fini - jumatate din duritatea perilor unei periute normale
 • Numar mult mai mare de peri - pana la 6500 de peri fata de in jur de 2000 la o perie normala
 • Durata de viata mai lunga - mai mult de 60% din cei ce folosesc produsele Radius apreciaza acestea se pot folosi pentru o perioada de timp de 3 ori mai mare.
 • Masarea gingiilor - presiunea scazuta si perii foarte subtiri ofera o senzatie de confort ce incurajeaza masarea gingiilor sensibile.
 • Capul de periere lat permite simultan perierea dintilor si masarea gingiilor.
 • Periere unghiulara - prin folosirea configuratiilor pentru mana stanga sau dreapta se obtine automat un unghi de 45° intre peri si dinti, exact cum recomanda Asociatia Dentistilor Americani (ADA)
 • Manerul mare previne folosirea presiunii excesive datorate prinderii prea puternice specifica manerelor subtiri.

Din ce material sunt confectionati perii unei periute Radius?

Radius foloseste nailon Tynex© produs de DuPont® pentru toata gama de periute. Diametrul nailonului si lungimea perilor sunt principalii factori care determina finetea. Nailonul Tynex© este fin precum catifeaua si nu absoarbe aproape deloc apa.

De ce asa de multi peri?

In locul folosirii unui numar mai mic de peri duri, Radius foloseste un numar mare de peri foarte fini lucru ce ii confera senzatia unica de confort si catifelare si permite perierea pentru o perioada lunga de timp fara disconfort si raniri.

Sunt rotunjiti si lustruiti la capete perii unei periute Radius?

Radius produce periutele de dinti folosind utilaje Boucherie (lider mondial pe piata echipamentelor de prelucrare a perilor). Toate utilajele lustruiesc si rotunjesc automat varfurile perilor. Radius deruleaza verificari continue in procesul de manufacturare pentru a se asigura ca aceste operatii se desfasoara dupa cele mai inalte rigori.

De ce au periutele Original bule de aer incorporate in maner?

Bulele sunt cauzate de micsorarea plasticului atunci cand intra in contact cu apa rece dupa procesul de turnare. Acestea se pot elimina din procesul de fabricatie dar s-a constatat ca majoritatea celor ce folosesc periutele le prefera.

La ce varsta ar trebui sa treaca un copil la periute de dinti pentru adulti?

Perii folositi de produsele Radius sunt deosebit de fini si nu ranesc dintii copiilor (sau adultilor). Schimbarea ar trebui facuta in momentul in care falca devine prea mare pentru ca periuta de dinti sa mai fie eficienta, lucru ce se intampla de obicei in jurul varstei de 12 ani. Periutele Kidz pentru copii sunt folosite de asemenea si de multi adulti.

Din ce material este confectionata periuta Original?

Propionat de celuloză - un plastic natural pe bază de lemn, din care 93% este obtinut din paduri cu randament sustinut din Carolina de Nord.

Din ce material este confectionata periuta Radius Scuba?

Plasticul cauciucat din care este compus manerul este Kraton iar capul de periere este facut din polipropilena. Ambii compusi sunt derivati din petrol si din nefericire deocamdata nu exista o alternativa naturala pentru obtinerea flexibilitatii.

Din ce material sunt confectionate periutele Radius Kidz?

Periutele Kidz sunt fabricate din polipropilena, un plastic deosebit de dur si usor. Acest material este ideal atunci cand este vorba despre copii.

De ce este manerul unei periute Radius atat de mare?

Designul Radius foloseste manere mari pentru a usura folosirea periutei. Foarte multe persoane transfera presiunea catre gingii prin strangerea prea puternica a unui maner subtire, lucru din care rezulta si apasarea excesiva (foarte daunatoare). De la aparitia periutei Original in anul 1983 si alti producatori au inceput sa mareasca dimensiunile manerelor.

Ce durata de viata au periutele Radius?

In anul 2000 s-a facut un studiu pe un esantion de 1251 de utilizatori pentru a afla acest lucru.

 • 30% au raspuns 12 luni sau mai mult.
 • 30% au raspuns 9 luni.
 • 30% au raspuns 6 luni.
 • doar 10% au raspuns 3 luni.

Unde sunt fabricate produsele Radius?

Facilitatile de productie Radius sunt localizate in Kutztown, Pennsylvania si sunt unele dintre cele mai moderne din lume.

Care este pozitia Radius referitoare la peri medii si duri?

Folosirea unei periute cu perii medii sau duri poate afecta foarte grav sanatatea dintilor si a gingiilor. Toate produsele Radius folosesc peri subtiri si fini.

Care este diferenta dintre modelele Original si Scuba?

Periuta Original este fabricata dintr-un plastic dur iar Scuba din cauciuc flexibil. Pe partea de design cele doua modele impart  aceeasi forma. Periuta Scuba este ideala pentru cei ce apasa prea puternic in timpul perierii deoarece aceasta da de stire atunci cand presiunea este prea mare prin faptul ca se indoaie, avand gatul flexibil.

 

 

 

 AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Suntem prezenti pe:

Periutededinti.ro pe Twitter Periutededinti.ro pe Facebook Periutededinti.ro pe YouTube