Termeni si conditii de folosire

Politica de confidentialitate

Periutededinti.ro nu furnizeaza nici un fel de informatii referitoare la dumneavoastra tertilor. Noi suntem in profund dezacord cu metode precum spam-ul. De asemenea nu vom face publice in nici un fel datele furnizate de catre clienti fara a avea acordul explicit din partea lor.

Informatiile regasite in cadrul acestui magazin online au ca unic scop plasarea de comenzi si nu pot fi folosite in alte scopuri.

La cererea expresa a unui utilizator noi vom sterge din baza de date toate datele de contact asociate acestuia (contul de pe acest site). De asemenea va oferim posibilitatea de a va modifica datele de contact prin accesarea sectiunii Informatii Personale din cadrul contului dumneavoastra. Tot aici veti avea posibilitatea de a va abona sau dezabona de la newsletter.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Folosirea acestui serviciu reprezinta acceptul implicit al termenilor si conditiilor de utilizare. In cadrul procesului de comanda a produselor exista posibilitatea de a citi acest document.

Produse

Toate produsele comercializate in cadrul magazinul periutededinti.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si circula insotite de factura. Incurajam clientii sa ne contacteze in legatura cu orice aspect referitor la care au nevoie de consultanta inainte de a comanda.

Noi folosim si testam personal toate produsele comercializate pe acest site si incercam permanent sa oferim clientilor un standard cat mai inalt de calitate.

Aspecte juridice

Operatorul serviciului periutededinti.ro, SC ROMWELL COMMUNICATIONS SRL, se supune neconditionat si in totalitate legilor din Romania. Vom face tot ce ne sta in putiinta pentru rezolvarea pe cale amiabila a eventualelor neintelegeri. In situatia in care acest lucru nu este posibil litigiile vor fi rezolvate in cadrul instantelor judecatoresti competente din Romania.

Forta majora

Ambele parti sunt excluse de la indeplinirea obligatiilor contractuale in situatii de forta majora. Aceste situatii trebuie sa fie imprevizibile si in afara controlului partilor.


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Suntem prezenti pe:

Periutededinti.ro pe Twitter Periutededinti.ro pe Facebook Periutededinti.ro pe YouTube